برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/08/04 - 14:14
  • - تعداد بازدید: 32
  • - تعداد بازدیدکننده: 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

واحدهای تولیدی شهرستان ماکو زیر نظر کارشناسان نظارت بر فرآورده‌های غذایی و بهداشتی

صبح روز یکشنبه 4 آبان ماه سال جاری کارشناسان فرآورده های غذایی و بهداشتی، واحدهای تولیدی در شهرستان ماکو را مورد بازرسی و پایش قرار دادند.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

صبح روز صبح روز یکشنبه 4 آبان ماه سال جاری تیمی از بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه، به‌منظور نظارت و ارزیابی اصول ایمنی و ضوابط بهداشتی، به مدت دو روز از تعدادی از واحدهای تولیدی غذایی و بهداشتی شهرستان ماکو بازدید به عمل آوردند.

مهندس انوری، کارشناس مسئول فرآورده های آرایشی و بهداشتی گفت: : این مأموریت نظارتی که در چارچوب برنامه های مستمر معاونت غذا و دارو انجام شد، باهدف ارزیابی میدانی و کنترل اصول ایمنی و ضوابط بهداشتی در زنجیره تولید صورت گرفت. بازرسان در جریان این بازدیدها، از بخش‌های مختلف خطوط تولید، انبارهای مواد اولیه و محصول نهایی بازدید کرده و بر رعایت اصول GMP نظارت دقیق داشتند.

وی در ادامه افزود: اهداف کلیدی این بازرسی کنترل مواد اولیه و محصولات نهایی، تکمیل فرم‌های PRPs، ارزیابی اصول GMP، نظارت بر برچسب‌گذاری بود .

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: این بازدیدهای میدانی نقش مؤثری در ارتقای سطح کیفیت محصولات و تضمین سلامت جامعه دارد. مدیریت نظارت بر فرآورده های غذایی و بهداشتی با برنامه‌ریزی منظم نظارت خود بر کلیه واحدهای زیرمجموعه را ادامه خواهد داد و با متخلفان برخورد قانونی صورت می‌گیرد.دریکی از این بازدیدها به دلیل شرایط نامناسب GMP تذکرات و اخطار لازم به واحد تولیدی جهت رفع نقص صادر و در بازدیدهای بعدی پیگیری خواهد شد.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 21533
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب